rosiyskiy-soldat-pereyikhav-komandira-tankom-v-pomstu-za-nevdalu-operatsiyu-v-ukrayini-zmi

Російський солдат переїхав командира танком в помсту за невдалу операцію в Україні - ЗМІ

 • 234394 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Російський солдат збив свого командира танком в помсту за невдалу операцію, що призвела до загибелі його товаришів. Про це повідомляє Vanity Fair, посилаючись на відкриті дані та Facebook-сторінку українського журналіста Романа Цимбалюка, пише УНН.

Цитата

"Військовослужбовець танкового батальйону 37 омсбр звинуватив у загибелі друзів-товаришів по службі командира бригади полковника Медведєва Юрія. Вибравши зручний момент, під час бою, переїхав танком командира, що стояв поруч, пошкодивши йому обидві ноги", - написав Цимбалюк у Facebook.

Деталі

За його словами, полковник Медведєв знаходиться в лікарні в Білорусі, чекаючи грошової компенсації за поранення, отримані в ході "спеціальної військової операції із захисту Донбасу".

Перевірити цю версію подій складно, зазначає Vanity Fair, однак, як повідомляється, відео, опубліковане в цьому місяці в забороненій в Україні соцмережі ВК главою Чечні Рамзаном Кадировим, підтверджує, що Медведєва дійсно доставили в лікарню.

Раніше

Як писав УНН, генштаб росії сьогодні вдруге за час вторгнення в Україну оголосив свої офіційні дані про бойові втрати - загинула, як стверджується, 1 351 людина, поранено - 3 825 військових. При цьому втрати росіян, за оцінкою НАТО, становлять від 7 000 до 15 000 убитих.

Українські Національні Новини

Суспільство