rosiyskiy-sud-prodovzhiv-aresht-na-mayno-lipetskoyi-fabriki-roshen

Російський суд продовжив арешт на майно Липецької фабрики "Рошен"

 • 16192 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Басманний суд Москви (РФ) продовжив арешт на майно Липецької фабрики "Рошен" до 13 вересня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба компанії, передає УНН.

"Вартість арештованого майна багаторазово перевищує суму нібито заподіяної шкоди, про що кожен раз заявляють адвокати. Проте, суддя Ленська сумлінно проігнорувала Постанова Пленуму Верховного Суду Російської Федерації від 1 червня 2017 року № 19", - заявив генеральний директор Липецької фабрики "Рошен" Олег Казаков.

При цьому він уточнив, що керівництво підприємства планує оскаржити рішення суду.

Як повідомляв раніше УНН, Басманний суд Москви продовжив арешт Липецької кондитерської фабрики, що входить в корпорацію Roshen, до 13 червня.

Нагадаємо, в лютому Мосміськсуд залишив під арештом до 13 березня майно кондитерської фабрики Roshen в Липецькій області у справі про неправомірне відшкодування з бюджету Росії податку на додану вартість.

Як повідомляв УНН, 20 січня корпорація Roshen заявила про прийняття рішення зупинити виробничу діяльність Липецької кондитерської фабрики в Росії, яка повинна відбутися в квітні 2017 року. Слідчий комітет Росії 24 квітня наклав арешт на майно "Липецької кондитерської фабрики" Roshen ".

Українські Національні Новини

Економіка