rosiyskiy-trauler-zatonuv-bilya-beregiv-estoniyi

Російський траулер затонув біля берегів Естонії

 • 23012 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Біля узбережжя Естонії затонув російський траулер. Сімох рибалок евакуювали, двоє з них отримали поранення. Про це повідомляє УНН із посиланням на портал ERR.

"Вчора в 11:40 російське рибальське судно з сімома людьми на борту вийшло з ладу в 15 милях на північ від півострова Джумінда, що приблизно за 40 кілометрів на схід від Талліна. Судно подало "сигнал лиха" по радіо, вказавши свої координати. Центр морської охорони (Merevalvekeskus) встановив, що траулер мав несправність кермового управління, а дві частини судна були затоплені. Човен перекинувся, а через деякий час втратив джерело живлення", - повідомили в ЗМІ.

Повідомляється, що рятувальну операцію організував Центр морської охорони Естонії спільно з Фінляндією. Вони повідомили судам поблизу про лихо на траулері. Першим на місце події прибув танкер, що йшов під прапором Ліберії.

"Екіпаж був виявлений на рятувальному плоту та в рятувальних жилетах, маючи лебідку безпеки. За повідомленнями, двоє з екіпажу отримали поранення і їх доставили до лікарні фінським рятувальним вертольотом. Вертоліт PPA доставив інших п'ятьох членів екіпажу до регіональної лікарні Північного Талліна (PERH) для медичного огляду", - додали у ЗМІ.

Вказано, що усі члени екіпажу були громадянами Російської Федерації. Інцидент розслідують. Нагадаємо, біля берегів Греції судно з українцями на борту зазнало аварії під час шторму.

Українські Національні Новини

Новини Світу