rosiyskogo-pidlitka-pidozryuyut-u-vbivstvi-priyomnikh-batkiv-u-ssha

Російського підлітка підозрюють у вбивстві прийомних батьків у США

 • 10347 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. У місті Краулі (Техас, США) заарештований 17-річний громадянин РФ Карл Едвард Брюера за звинуваченням у вбивстві своїх прийомних батьків, передає УНН з посиланням на ВВС.

За даними начальника поліції міста Луїса Солера, Карла Едварда Брюерза звинувачують у вбивстві своїх прийомних батьків 60-річного Троя Джина Брюера і його дружини, 64-річної Мері Брюер

"Точний мотив ми не знаємо. Це була сімейна сварка", - заявив на прес-конференції Л. Солер.

За його словами, підозрюваного затримали у вересні після спроби втечі від поліції, до цього йому було призначено заставу у розмірі 200 тис.дол і вилучено паспорт.

Карла Едварда Брюера усиновили у 2005 році в Росії. До цього він був Едуардом Четовим і жив в дитячому будинку в Пермському краї. Крім Едуарда американська сім'я всиновила також двох його братів, які теж знаходилися у дитбудинку.

При цьому з матеріалів слідства відомо, що трупи прийомних батьків підлітка пролежали в будинку більше 12 годин, а обвинувачений в цей час намагався змити з підлоги сліди крові.

Раніше вбита Мері Брюер заявляла у поліцію про те, що у неї пропали з дому два пістолети марки Sig Sauer. Жінка зазначила відсутність слідів злому і припустила, що викрадач зброї знав, де вона схована.

Як повідомляв УНН, за фактом вбивства немовля на Запоріжжі відкрили кримінальне провадження

Українські Національні Новини

Новини Світу