rosiyskogo-spivaka-ne-pustili-v-ukrayinu

Російського співака не пустили в Україну

 • 42146 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Російського співака Віктора Салтикова не пустили до Києва. Про це він заявив в Instagram, передає УНН.

"20 грудня не пустили до Києва. 10 годин провели в аеропорту чекаючи найближчого рейсу. ... Спасибі, що сторона, яка запрошувала, до зльоту літака "Київ - Мінськ" були на зв'язку, міняли квитки, і підтримували нас морально", - написав співак.

Виконавець наголосив, що йому не дозволили в'їхати в місто через відсутність грошових коштів. При цьому в 2018 році він вже чотири рази побував в Києві.

"Я не малобюджетна людина, у мене є кошти ... Маленька дівчинка прийняла таке рішення, я буду подавати в суд на українську владу", - заявив Салтиков.

Він додав, що ризикував життям, щоб дістатися до Києва, а рішення влади України вважає порушенням прав людини.

Нагадаємо, соліста Державного академічного Великого театру РФ Андрія Меркур'єва не пустили в Україну.

Додамо, що станом на неділю, 23 грудня, Держприкордонслужба України не пропустила на територію держави уже понад 1500 громадян РФ. Випадків непропуску українців до Росії було зафіксовано близько 350.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

20 декабря не пустили в Киев. 10 часов провели в аэропорту ожидая ближайшего рейса. #киев#борисполь #20декабря#викторсалтыков#салтыков#аэропорткиева Спасибо, приглашающей стороне, что до взлёта самолёта Киев - Минск были на связи, меняли билеты, и поддерживали нас морально. #спасибо

Публикация от ВИКТОР САЛТЫКОВ (@victor_saltykov)

Українські Національні Новини

Суспільство