rosiyu-ta-bilorus-vidstoronili-vid-uchasti-u-mizhnarodnomu-soyuzi-zaliznits

Росію та Білорусь відсторонили від участі у Міжнародному союзі залізниць

 • 125790 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Країну-окупанта Росію та її посібника - Білорусь було відсторонено від участі у Міжнародному союзі залізниць. Про це повідомило в суботу Міністерство інфраструктури України, пише УНН.

Цитата

“2 березня Міністерство інфраструктури направило офіційні листи до 11 найбільших та найвпливовіших організацій світу у сфері авіаційного, морського, залізничного транспорту, а також будівництва та туризму. Сьогодні надійшла офіційна відповідь від Міжнародного союзу залізниць (UIC) про відсторонення російської та білоруської залізниці від участі в організації до повернення мирної ситуації в Україні”, - зазначили у МІУ.

Деталі

За даними відомства, UIC повідомили, що слідкують за ситуацією та виразили солідарність з Українською залізницею у складні для країни часи.

Довідково

Міжнародний союз залізниць (Union internationale des chemins de fer) — всесвітня асоціація торговельно-економічного співробітництва між основними суб'єктами міжнародного залізничного сектора. Союз заснований у 1922 році, штаб-квартира знаходиться у Парижі, членами UIC є 204 організації.

Раніше

Як писав УНН, минулого тижня ФІФА та УЄФА вирішили відсторонити збірну Росії від міжнародних змагань.

Українські Національні Новини

Політика