rosneft-zvinuvatila-reuters-u-informatsiynikh-diversiyakh

"Роснефть" звинуватила Reuters в інформаційних диверсіях

 • 8634 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. "Роснефть" відреагувала на публікацію агентства Reuters про направлення Венесуелою продажів нафти через російську нафтогазову компанію. Про це повідомило управління інформаційної політики ВАТ "НК "Роснефть", передає УНН.

"Публікація Reuters "Ексклюзив: Венесуела обійшла санкції США, направивши продажі нафти через Росію" є відвертою брехнею, мета якої провокація проти "Роснефті", - йдеться в повідомленні.

В "Роснефть" заявили, що "Reuters припинив діяльність як інформаційне агентство і засіб масової інформації".

"Ця структура систематично займається створенням і розповсюдженням цілеспрямованої дезінформації, легалізацій чуток в інтересах замовників, вигадує інформаційні приводи з метою завдання шкоди російській економіці, російським компаніям і російській державі. По суті, ці дії є інформаційними диверсіями. Вважаємо за необхідне звернутися до правоохоронних органів з метою припинення протиправної діяльності псевдоагентства на території Російської Федерації", - аргументували в компанії.

Раніше агентство Reuters, посилаючись на джерела, повідомило, що президент Венесуели Ніколас Мадуро направляє грошові потоки від продажу венесуельської нафти через російський державний енергетичний гігант "Роснефть", намагаючись уникнути санкцій США, спрямованих на його усунення від влади.

Нагадаємо, США ввели нові санкції проти Куби, Венесуели і Нікарагуа.

Українські Національні Новини

Новини Світу