roszmi-poshyriuiut-dezinformatsiiu-pro-napad-na-ukrainskykh-viiskovykh-v-ivano-frankivsku

росЗМІ поширюють дезінформацію про напад на українських військових в Івано-Франківську

 • 26509 переглядiв

рф неправдиво заявила про напад росіян на українські сили в Івано-Франківську, але мер міста заперечив це. Він заявив, що ворожі безпілотники, які націлювалися на інфраструктуру, були знищені.

росЗМІ поширюють брехню про напад на скупчення військовослужбовців ЗСУ в Івано-Франківську. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI, передає УНН.

Деталі

кремлівські медіа продовжують розповсюджувати дезінформацію, твердячи, що у ніч на 18 квітня російські військові вдарили по розташуванню Збройних сил України в Івано-Франківську. Цю інформацію наводять з посиланням на "координатора миколаївського підпілля" лебедєва.

Проте мер Івано-Франківська Руслан Марцінків наголосив на тому, що жодного удару по українським військовим не було. Ворожі дрони намагалися вдарити по об'єктах критичної інфраструктури, проте всі безпілотники були знищені Силами оборони.

Ворог пробує сьогодні використовувати паніку. Неправда те, що вони написали. Це не відповідає дійсності. Я певні речі не можу говорити, тому що це може нашкодити нашій інфраструктурі

- заявив Руслан Марцінків.

В Івано-Франківській області пролунали вибухи18.04.24, 06:51 • [views_0]