rozchlenuvav-i-vikinuv-chastini-tila-u-smittyeviy-bak-politsiya-povidomila-pro-pidozru-vbivtsi

Розчленував і викинув частини тіла у сміттєвий бак: поліція повідомила про підозру вбивці

 • 20878 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Поліція затримала вбивцю чоловіка, чиї частини тіла було знайдено у смітнику на бульварі Дружби народів у Києві. Чоловіку повідомлено про підозру. Про це інформує Національна поліція Києва, передає УНН.

Цитата

“Фігурантом виявився 32-річний мешканець іншої області. За попередньо зібраними матеріалами кримінального провадження ми встановили, що під час спільного вживання спиртного між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого зловмисник позбавив життя 42-річного господаря оселі. Ще близько доби порушник проживав у квартирі, де знаходився загиблий, а потім вирішив позбутись тіла. Для цього він придбав ручну пилу по металу та у ванній кімнаті розчленив тіло, і за кілька разів виніс частинами у сміттєвий бак біля сусіднього будинку. Особу затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - йдеться в повідомленні.

Деталі

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство. Також до районного суду готується клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Дружби Народів, у Києві, у сміттєвому контейнері виявили частини людського тіла.

За вказаною адресою негайно виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, оперативники, кінологи та судово-медичний експерт.

Правоохоронці провели огляд місця події та першочергові слідчі дії, встановлюють ймовірних свідків, вивчають відеозаписи з камер спостереження, що розташовані поруч.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП