rozglyad-pitannya-pro-aresht-yanukovicha-vidklali-na-12-serpnya

Розгляд питання про арешт Януковича відклали на 12 серпня

 • 14798 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Печерський суд відклав на 12 серпня розгляд клопотання прокурора про повторне обрання запобіжного заходу експрезиденту України Віктору Януковичу у справі про організацію насильницьких злочинів 18-20 лютого 2014 року. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Адвокатська дорадча група, передає УНН.

Цитата

"Печерський суд відклав на 12 серпня розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу Віктору Януковичу, підозрюваному в організації насильницьких злочинів 18-20 лютого 2014 року", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що засідання призначене на 14:00 9 серпня, суд відклав через відпустку захисників Януковича.

"Попереднє засідання було у червні 2021 року. Тоді захист заявив відвід слідчому судді Вячеславу Підпалому. Але 21 липня у задоволенні заяви адвоката Федоренко про відвід слідчого судді відмовили і Вячеслав Підпалий мав продовжити розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу …", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Київський апеляційний суд скасував заочний арешт Януковичу у справі про організацію насильницьких злочинів 18-20 лютого 2014 року під час Майдану і призначив новий розгляд щодо обрання запобіжного заходу.

Раніше Печерський районний суд Києва заочно обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою експрезиденту України у справі про організацію насильницьких злочинів 18-20 лютого 2014 року.

Українські Національні Новини

Політика