rozglyad-skarg-na-virok-dronova-i-zaytsevoyi-verkhovniy-sud-pishov-do-naradchoyi-kimnati

Розгляд скарг на вирок Дронова і Зайцевої: Верховний Суд пішов до нарадчої кімнати

 • 10473 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Верховний Суд видалився до нарадчої кімнати для ухвалення ріщення щодо касаційних скарг на вирок сторони захисту фігурантів справи смертельної ДТП у Харкові Геннадія Дронова та Олени Зайцевої, передає кореспондент УНН.

"Суд йде до нарадчої кімнати для ухвалення рішення", - сказав суддя.

Як повідомлялося в УНН, Верховний Суд 3 квітня розгляне касаційні скарги на вирок сторони захисту фігурантів справи смертельної ДТП у Харкові Геннадія Дронова та Олени Зайцевої.

Нагадаємо, у Харкові адвокат водія Геннадія Дронова, засудженого за смертельну аварію на вулиці Сумській у Харкові, подав касаційну скаргу на вирок. Перший раз її залишили без змін через допущені помилки і дали час на її виправлення.

Також раніше Верховний Суд відкрив провадження за касаційною скаргою адвоката Олени Зайцевої щодо перегляду або скасування вироку її підзахисної.

Як повідомлялося в УНН, Київський райсуд Харкова визнав Олену Зайцеву та Геннадія Дронова винними у вчиненні смертельної ДТП і призначив покарання Олені Зайцевій і Геннадію Дронову у вигляді 10 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП