rozgulyuvav-z-lyudskoyu-golovoyu-v-rukakh-v-odesi-choloviku-povidomili-pro-pidozru-u-podviynomu-vbivstvi

Розгулював з людською головою в руках: в Одесі чоловіку повідомили про підозру у подвійному вбивстві

 • 14239 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Чоловіку, який в Одесі по вулиці розгулював з людською головою в руках, повідомлено про підозру у подвійному вбивстві. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Одеської обласної прокуратури.

"За процесуального керівництва прокурорів Одеської місцевої прокуратури № 1 повідомлено про підозру у подвійному вбивстві 30-річному мешканцю Одеси (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за даними слідства, учора, 20 січня, на ґрунті давніх неприязних стосунків між батьком та сином виникла чергова сварка, під час якої підозрюваний за місцем їх спільного з батьком мешкання, у квартирі по пр-ту Небесної Сотні, наніс потерпілому численні удари ножем в область шиї та тулубу.

"Впевнившись, що батько помер, зловмисник розчленував його, відрізавши голову та розрізавши черевну порожнину. Але на цьому нелюд не зупинився та вирішив вбити й 32-річного сусіда батька, який винаймав у нього кімнату", - зазначається в повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, в Одесі затримали чоловіка, який на вулиці розгулював з людською головою в руках. Також правоохоронці виявили в його квартирі тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП