rozkradannya-koshtiv-na-remontakh-ukrittiv-v-kiyevi-uchasniku-skhemi-povidomili-pro-pidozru

Розкрадання коштів на ремонтах укриттів в Києві: учаснику схеми повідомили про підозру

 • 696049 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Керівнику підрядної організації повідомлено про підозру у справі щодо розкрадань бюджетних коштів, виділених на ремонт укриттів у Києві. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передає УНН.

Цитата

«... повідомлено про підозру керівнику підрядної організації у заволодінні бюджетними коштами, виділеними на ремонт укриттів, та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що, згідно з матеріалами слідства, у липні 2022 року службові особи Голосіївської РДА забезпечили підконтрольному товариству перемогу в тендері на виконання робіт з капітального ремонту найпростіших укриттів та захисних споруд у школі в Голосіївському районі.

«По завершенню робіт підрядник вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо їх обсягів та вартості. Внаслідок таких дій столичному бюджету завдано збитків на понад 500 тис. гривень», - зазначається в повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

«За результатами проведення експертиз буде також вирішено питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб Голосіївської РДА», - інформує прокуратура.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що правоохоронці розслідують факти розкрадань бюджетних коштів, виділених на ремонт укриттів у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія біля укриття: повідомлено про підозру трьом посадовцям та охоронцю медзакладу

Нагадаємо

Під час ракетної атаки на Київ у ніч на 1 червня в Деснянському районі столиці люди не змогли потрапити до укриття в медичному закладі. У результаті падіння уламків ракети загинуло троє людей, які опинилися на вулиці. Після трагедії уряд ухвалив рішення про перевірку укриттів по всій Україні.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Рівень води на Херсонщині впав до 5,23 метра - голова ОВА

     • 323198 переглядiв