rozkradannya-koshtiv-uz-chotirom-pidozryuvanim-obrali-zapobizhni-zakhodi

Розкрадання коштів УЗ: чотирьом підозрюваним обрали запобіжні заходи

 • 8253 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Чотирьом підозрюваним у незаконному заволодінні коштів ПАТ "Укрзалізниця" у сумі 93,2 млн гривень обрали запобіжні заходи. Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає УНН.

"22, 23 та 25 січня 2019 року за участю прокурорів САП слідчими суддями Солом’янського районного суду міста Києва обрано запобіжні заходи чотирьом особам, підозрюваним у заволодінні 98,1 млн гривень грошових коштів ПАТ "Укрзалізниця" під час закупівлі палива у 2016-2017 роках", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголошено у розшук помічника народного депутата у справі розкрадання 90 млн грн "Укрзалізниці"

Зазначено, що сторона обвинувачення клопотала про обрання стосовно підозрюваних запобіжних заходів у вигляді застави та покладенням обов’язків, передбачених КПК України, залежно від ролі кожного у вчиненні вказаного злочину та їх майнового стану.

"Слідчими суддями стосовно трьох підозрюваних осіб обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, ще одній особі - заставу в розмірі 1,921 млн гривень", - повідомили у САП.

При обранні запобіжних заходів суд визначив підозрюваним процесуальні обов’язки, передбачені ст.194 КПК України.

У САП додали, що керівника державного підприємства відсторонено від займаної посади на два місяці та арештовано його майно в межах заходів забезпечення кримінального провадження.

Нагадаємо, трьом підозрюваним у незаконному заволодінні коштів ПАТ "Укрзалізниця" у сумі 93,2 млн гривень обрали запобіжні заходи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП