rozminuvannya-u-khersonskiy-ta-sumskiy-oblastyakh-obstezheno-blizko-370-ga-silskogospodarskikh-zemel

Розмінування: у Херсонській та Сумській областях обстежено близько 370 га сільськогосподарських земель

 • 281802 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Групи розмінування Національної гвардії в Херсонській та Сумській областях за тиждень обстежили близько 370 га сільськогосподарських земель. Роботи тривають ще в трьох областях, повідомив під час брифінгу тимчасово виконуючий обов'язки директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович, передає УНН.

Цитата

"Йде розмінування території сільськогосподарського призначення на деокупованих територіях в Херсонській та Сумській областях. Протягом тижня, обстежено близько 370 га сільськогосподарських земель та знешкоджено 253 вибухонебезпечних предметів", - сказав Уршалович.

Доповнення

Він повідомив, що такі ж роботи з розмінування продовжуються у Донецькій, Запорізькій та Миколаївській областях.

"Також працювали групи розмінування Національної гвардії у Донецькій, Запорізькій та Миколаївській областях, за минулий тиждень було обстежено 2,5 га території, 24 км доріг і в результаті було знешкоджено 37 вибухонебезпечних предметів", - повідомив Уршалович.

Нагадаємо

Міжнародні партнери виділять 244 млн доларів на потреби гуманітарного розмінування. Також до кінця року в Україну надійдуть піротехнічні, розмінувальні, підривні машини, металодетектори та багато іншої спецтехніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДСНС показали роботу піротехніків на сучасних швейцарських машинах механізованого розмінування

Українські Національні Новини

Війна