rozminuvannya-u-zolotomu-vilucheno-20-vibukhonebezpechnikh-predmetiv

Розмінування у Золотому: вилучено 20 вибухонебезпечних предметів

 • 11008 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. У ході обстеження та розмінування місцевості у місті Золоте Луганської області піротехніки вилучили 20 вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

Повідомляється, що тривають заходи на ділянці розведення №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. За даними штабу, проходить технічне обстеження, розмінування доріг та узбіч, очистка місцевості забрудненої, вибухонебезпечними предметами.

"Задіяні 5 груп ДСНС України загальною чисельністю 24 особи. На це час обстежено 14,1 гектара території ділянки розведення №2. Вилучено 20 вибухонебезпечних предметів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за даними пресцентру ООС, 1 листопада українська сторона завершила розведення сил та засобів у Золотому.

Загалом, процес розведення сторін триває протягом 30 днів та передбачає певний алгоритм дій для військовослужбовців та представників міжнародної моніторингової місії ОБСЄ.

3 листопада УНН повідомили у пресцентрі ООС, що у районі розведення сил біля Золотого почався процес розмінування. Згідно з графіком, розмінування у районі розведення сил біля Золотого триватиме до 9 листопада

Українські Національні Новини

Кримінал та НП