rozmistiv-rashistiv-u-sanatoriyi-na-khersonschini-i-postachaye-kharchi-u-krim-scho-zyasuvali-pravookhorontsi-u-spravi-nardepa-kovalova

Розмістив рашистів у санаторії на Херсонщині і постачає харчі у Крим: що з'ясували правоохоронці у справі нардепа Ковальова

 • 258638 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Народний депутат від “Слуг народа” Олексій Ковальов, який ймовріно перейшов на бік окупанта, забезпечує розміщення особового складу окупаційних сил у приміщеннях підконтрольному йому санаторію на Херсонщині, а крім того - постачає харчову продукцію до Криму. Про це інформує Держбюро розслідувань, передає УНН.

Деталі

Оперативники Бюро встановили, що депутат співпрацює з окупаційними силами російської федерації на тимчасово окупованій території Херсонської області. Підконтрольні йому підприємства постачають харчову продукцію до Автономної Республіки Крим з подальшою реалізацією на території рф, а також завозять на Херсонщину паливно-мастильні матеріали з окупованого Криму.

"Депутат забезпечує розміщення особового складу окупаційних сил у приміщеннях підконтрольному йому санаторію, що розташований у місті Гола Пристань Херсонської області.

Більше того, на своїй сторінці в одній із соціальних мереж депутат сам розповідає, що співпрацює з окупантами та вважає, що росія на Херсонщині надовго", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Як зазначено у повідомленні, за матеріалами ДБР ще у квітні поточного року Генеральний прокурор порушив кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого частиною четвертою ч. 4 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

"Розслідування триває", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

На початку війни нардеп від “Слуги народу” Олексій Ковальов розповів, що повернувся на окуповану Херсонщину, де його округ.

Після цього партія і парламентська фракція “Слуга народу” призупинили членство у фракції Ковальова від Херсонщини, а також звернулися до правоохоронців щодо його дій.

3 травня “Слуги народу” у парламенті виключили з фракції Ковальова.

Як стало відомо напередодні, народний депутат на тимчасово окупованій Херсонщині нібито перейшов на бік росіян.

У Facebook він опублікував пост про те, що вчора був присутнім на “дуже важливому для нього” заході — зустрічі першого заступника адміністрації президента рф з фермерами Херсонщини.

У “Слузі народу” відреагували на зустріч нардепа Ковальова з окупантами.

Українські Національні Новини

Політика