rozpilennya-gazu-u-shkoli-na-odeschini-u-likarni-vzhe-36-uchniv

Розпилення газу у школі на Одещині: у лікарні вже 36 учнів

 • 7800 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Внаслідок розпилення газового балончика у школі у Біляївському районі Одеської області до лікарні доставили 36 учнів. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в області, передає УНН.

"Внаслідок інциденту до лікарні з попереднім діагнозом опік дихальних шляхів перцевим газом було доставлено 36 учнів школи. Після надання допомоги 26 з них покинули медичний заклад, ще десятьом зараз надається медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Як попередньо з'ясувалося, перцевий газовий балончик у школу приніс учень 9 класу, він розпилив його під час перерви. Наразі балончик вилучений.

Вирішується питання про притягнення батьків учня до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей - ред.).

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативна група Біляївського відділу поліції, керівництво та інспектори ювенальної превенції ГУНП в Одеській області. Триває перевірка.

Нагадаємо, у класі однієї зі шкіл у Біляївському районі Одеської області на перерві розпилили газовий балончик. У результаті було госпіталізовано близько 20 учнів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП