rozpochato-kriminalne-provadzhennya-za-faktom-zhorstokogo-pobittya-atovtsya-i-yogo-druzhini

Розпочато кримінальне провадження за фактом жорстокого побиття атовця і його дружини

 • 17328 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. За фактом жорсткого побиття атовця Ігоря Панова (позивний “Хан”) та його дружини слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 15 частиною другою статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Про це розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі.

Правопорушників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - молодики, 1989 та 1990 років народження. Вони надають покази слідчим.

Внаслідок події чоловіка та жінку госпіталізували та прооперували.

Інцидент трапився у під’їзді будинку на вулиці Академіка Кіпріанова. До поліції звернулися місцеві мешканці, які повідомили, що їх сусідів побили невідомі. Оперативний черговий негайно направив на адресу слідчо-оперативну групу районного управління поліції та лікарів.

Як розповів Сергій Чернишев, правоохоронці через декілька хвилин прибули на виклик: "Ми встановили, що вчора ввечері (у суботу, 9 листопада – ред.) між сином та матір’ю у телефонній розмові виник конфлікт. Відтак хлопець приїхав до помешкання, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тож за жінку вступився його вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, із яким і нанесли подружжю тілесні ушкодження та втекли. Чоловіка та жінку госпіталізували і прооперували".

Нагадаємо, в ніч на 10 листопада у столиці було жорстоко побито Ігоря Панова (позивний “Хан”) та його дружину. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook волонтер Тетяна Руденька.

Попередня інформація про невідомих у під'їзді, які 10 листопада побили атовця та його дружину, не підтвердилася.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП