rozpochavsya-dodatkoviy-priyom-na-navchannya-do-viyskovikh-vishiv

Розпочався додатковий прийом на навчання до військових вишів

 • 16410 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. У період з 5 по 14 серпня цього року проводитиметься додатковий прийом на навчання до військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти тактичного рівня. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформаційний портал "Північ".

"У період з 5 по 14 серпня 2019 року проводитиметься додатковий прийом на навчання до: Військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м.Львів) за (12 спеціальностями –ред.)", - йдеться в повідомленні.

Також, проводитиметься додатковий прийом на навчання до відділення військової підготовки Морехідного коледжу технічного флоту Національного університету "Одеська морська академія" за 4 спеціальностями.

Окрім того, зазначається, що інші вищі військові навчальні заклади та військові навчальні підрозділи закладів вищої освіти тактичного рівня у визначений термін за необхідності здійснюватимуть заходи щодо додаткового набору за окремими спеціальностями підготовки, перелік яких розміщено на сайтах зазначених закладів.

Нагадаємо, стало відомо, скільки дівчат вступило до військового ліцею Богуна.

Українські Національні Новини

Суспільство