rozshukuvanikh-interpolom-2-okh-inozemtsiv-ta-avtivku-viyavili-v-ukrayini

Розшукуваних Інтерполом 2-ох іноземців та автівку виявили в Україні

 • 10348 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Громадянина Франції, який перебував у міжнародному розшуку за розбій, та підозрюваного у шахрайстві громадянина Молдови, а також викрадений автомобіль литовської реєстрації виявили за добу прикордонники в Україні. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

"Прикордонники виявили 2 громадян та транспортний засіб, що розшукувались Інтерполом", - йдеться у повідомленні.

Громадянина Франції, який знаходився в міжнародному розшуку зупинили вчора прикордонники в аеропорту "Бориспіль". Під час перевірки рейсу "Київ-Барселона" на одного з пасажирів спрацювала база даних Інтерполу. Співробітники Держприкордонслужби одразу ж затримали зазначену особу та проінформували представників відділу Нацполіції. З’ясовано, що іноземець розшукується за розбій.

Також учора в пункті пропуску "Сеньківка" прикордонники Чернігівського загону виявили за базою даних Інтерполу громадянина Молдови. Чоловіка розшукували молдовські правоохоронні органи з метою арешту за шахрайство.

Крім того, за минулу добу прикордонники Чернівецького загону виявили в пункті пропуску на державному кордоні автомобіль іноземної реєстрації, який за даними Інтерполу знаходиться в розшуку, як викрадений. Автівку "Ауді" 1999 року випуску литовської реєстрації співробітники Держприкордонслужби виявили в пункті пропуску "Мамалига". Транспортний засіб передали до Національної поліції.

Як повідомляв УНН 20 квітня, пункти пропуску на кордонах Україні готові до біометричного контролю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Кіровоградщині незаконно заволоділи близько 900 тис. грн

     • 11644 переглядiв

    Британія має оплатити вихід з ЄС в євро - ЗМІ

     • 8872 переглядiв

    Прихильника донецьких бойовиків не пропустили в Україну

     • 12257 переглядiв