rozslablyatisya-sche-zarano-vorog-peremistiv-udari-z-kharkova-na-oblast

"Розслаблятися ще зарано": ворог перемістив удари з Харкова на область

 • 235087 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Російські окупанти минулої доби перемістили удари з Харкова на інші населені пункти області, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

"Минулої доби ворог не завдавав ударів по Харкову, зосередив увагу на позиціях ЗСУ та по громадах області. Від обстрілів страждають: Чугуїв, Дергачі, Золочів, Лозова та інші. Це свідчить про те, що розслаблятися ще зарано", - зазначив Синєгубов у Telegram.

Деталі

Посадовець закликав усіх "адекватно" реагувати на сигнали тривоги та не перебувати на вулицях без нагальної потреби.

"Наші збройні сили відтісняють ворога, і мешканці починають повертатися до своїх будинків. Це ще занадто небезпечно! Відступаючи, ворог замінував абсолютно все - подвір'я, лісосмуги, узбіччя доріг, навіть дитячі ліжка тощо. Зараз триває ретельна робота з розмінування. Прошу до офіційних повідомлень утриматися від повернення", - додав при цьому Синєгубов.

Також голова ОВА повідомив, що триває робота над відновленням критичної інфраструктури та доставкою гуманітарної допомоги, особливо для жителів щойно звільнених населених пунктів.

Доповнення

Генштаб ЗСУ повідомив, що противник відводить свої війська від міста Харків та на цьому напрямку намагається утримувати зайняті позиції та маршрути постачання.

Аналітики кажуть, що, схоже, Україна виграла битву за Харків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП