rozsliduvannyam-smerti-pidlitka-u-prilukakh-zaymatimetsya-golovne-slidche-upravlinnya-natspolitsiyi

Розслідуванням смерті підлітка у Прилуках займатиметься головне слідче управління Нацполіції

 • 13767 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Розслідуванням смерті підлітка, знайденого на залізничних коліях у Прилуках, займатиметься Головне слідче управління Нацполіції. Окрім того, керівника місцевої поліції відсторонено від виконання службових обов’язків. Про це заявив голова Національної поліції України Ігор Клименко, повідомляє УНН з посиланням на Нацполіцію.

"Максимально об‘єктивне розслідування причин і обставин трагічної смерті хлопця - таке завдання я поставим кращим слідчим центрального апарату. Тож завтра усі матеріали кримінального провадження будуть передані до Головного слідчого управління, де їх вивченням займеться група досвідчених слідчих і оперативників", - зазначив Ігор Клименко.

Окрім того, наказом голови Національної поліції начальника Прилуцького відділу поліції відсторонено від виконання службових обов‘язків.

Нагадаємо, керівництво Національної поліції України направило посилену слідчо-оперативну групу для розслідування обставин загибелі 14-річного підлітка під потягом у місті Прилуки на Чернігівщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП