rozstril-lyudey-na-zhitomirschini-bilya-stavka-znayshli-pyat-zareyestrovanikh-odinits-zbroyi

Розстріл людей на Житомирщині: на місці події знайшли п'ять зареєстрованих одиниць зброї

 • 33789 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. На місці масового розстрілу людей на Житомирщині знайшли п'ять зареєстрованих одиниць зброї. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Житомирської області.

Йдеться про трагедію, яка сталася неподалік села Новоселиці, де вбили сімох людей. Попередньо встановлено, що восьмеро чоловіків приїхали до ставка на відпочинок у ніч із 20 на 21 травня. З орендарем, підозрюваним у злочині, вони були знайомі раніше і підтримували приятельські стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилися фото з місця розстрілу відпочивальників на Житомирщині (18+)

"Конфлікт виник після вживання алкоголю між трьома чоловіками: один із них – орендар, двоє – відпочивальники. У ході конфлікту підозрюваний вбив двох чоловіків, із якими випивав, потім пішов до іншого будиночку, де перебували ще шестеро гостей. Там від його пострілів загинули п’ятеро осіб", - розповіли у поліції про хронологію подій.

Одному учаснику вдалося втекти до села, звідки він і повідомив про подію поліцейським.

"На даний час встановлені особи загиблих: це - добровольці, учасники антитерористичної операції, жителі Києва віком від 29-ти до 50-ти років. Серед загиблих - троє військовослужбовців Національної гвардії України, які перебували на вихідних днях після повернення із ООС", - відзначили у поліції.

"Під час огляду місця події поліцейські вилучили 5 одиниць зброї. Встановлено, що вона зареєстрована та належить учасникам події. Серед вилученої зброї - мисливська рушниця, з якої стріляв орендар ставка", - додали правоохоронці.

Призначено судово-медичну експертизу тіл загиблих, опитано очевидців події, проводяться інші слідчі заходи. Триває подальше з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, за цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 ККУ, це — умисне вбивство двох і більше осіб. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП