roztashuvannya-rosiyskikh-viysk-za-dobu-ne-zminilosya-britanska-rozvidka

Розташування російських військ за добу не змінилося - британська розвідка

 • 155435 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. У своєму останньому оновленні від розвідки про ситуацію в Україні Міністерство оборони Великої Британії зазначає, що за останню добу "не відбулося суттєвих змін у розташуванні російських військ", пише УНН.

Цитата

"За останні 24 години не відбулося суттєвих змін у розташуванні російських військ на окупованій території України", - йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними розвідки, поточна нестача матеріально-технічного забезпечення посилюється відсутністю імпульсу і морального духу серед російських військових, а також агресивними бойовими діями українців.

"росія найбільше здобула на півдні в районі Маріуполя, де продовжуються запеклі бої, у той час як росія намагається захопити порт", - вказано у повідомленні про оцінку ситуації за добу.

Доповнення

На Донецькому та Луганському напрямках угрупованням Об’єднаних сил за добу відбито 5 атак ворога. Українськими воїнами знищено 2 танки, бойову машину піхоти та один автомобіль. Також противник мав втрати у живій силі. Дані щодо кількості уточнюються.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Лос-Анджелесі назвали володарів "Оскару 2022"

     • 189732 переглядiв

    Міла Куніс згадала про Україну на церемонії "Оскар"

     • 239130 переглядiв