rozvidka-boyoviki-aktivizuvali-propagandu-sered-naselennya-schodo-prokhodzhennya-sluzhbi

Розвідка: бойовики активізували пропаганду серед населення щодо проходження "служби"

 • 9916 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. За даними розвідки, бойовики активізували пропагандистську роботу серед населення тимчасово окупованої території щодо проходження "військової служби". Про це повідомив капітан Михайло Шаравара із пресцентру Міністерства оборони України, передає кореспондент УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації активізували пропагандистську роботу серед населення тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях щодо проходження військової служби у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російських окупаційних військ", - сказав Шаравара.

За його словами, наразі, незважаючи на збільшення агітаційних груп і залучення ресурсу підконтрольних ЗМІ, якість і кількість осіб, які б бажали підписати контракт, не задовольняють потреби противника у комплектуванні підрозділів за рахунок місцевих мешканців.

"Окупанти змушені здійснювати набір серед осіб, які не мають постійного місця працевлаштування, та колишніх "військових", які були звільнені за порушення умов контрактів або по закінченню їх термінів", - додає Шаравара.

Нагадаємо, на Донбасі з початку поточної доби спостерігається "режим тиші".

Українські Національні Новини

Політика