rozvidka-boyoviki-minuyut-mistsevist-poblizu-pozitsiy-obyednanikh-sil-za-dopomogoyu-pom-2

Розвідка: бойовики мінують місцевість поблизу позицій Об’єднаних сил за допомогою ПОМ-2

 • 14680 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Бойовики на окремих напрямках здійснюють мінування місцевості поблизу позицій Об’єднаних сил протипіхотними осколковими мінами ПОМ-2 з використанням засобів дистанційного мінування. Про це повідомила капітан Юлія Шевченко із пресцентру Міністерства оборони України, інформує УНН.

Цитата:

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російсько-окупаційних військ підвищує інтенсивність тренувань мінометних та артилерійських підрозділів першого та другого армійських корпусів на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях", - сказала Шевченко.

Деталі

За її словами, крім того, противник продовжує вдосконалювати інженерно-фортифікаційне обладнання передових позицій з нарощуванням системи мінно-вибухових загороджень майже вздовж усієї лінії зіткнення.

"На окремих напрямках окупанти здійснюють мінування місцевості поблизу позицій Об’єднаних сил протипіхотними осколковими мінами ПОМ-2 з використанням засобів дистанційного мінування", - розповіла Шевченко.

Доповнення

На Донбасі від початку доби бойовики двічі застосовували БпЛА для скидання пострілів ВОГ-17 над позиціями українських підрозділів.

Минулої доби, 11 лютого, бойовики п’ять разів порушили “режим тиші” на Донбасі, є двоє загиблих українських військових.

Президент Зеленський із послами країн Великої сімки побував за кілька десятків метрів від контактної лінії на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика