rozvidka-boyoviki-provodyat-pidgotovku-dlya-perepisu-naselennya

Розвідка: бойовики проводять підготовку для перепису населення

 • 9623 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях здійснюють пошук додаткових людських ресурсів для укомплектування особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони. 

"Зокрема, триває підготовка до перепису населення для прихованого формування бази даних “мобілізаційного ресурсу” та проведення призовної кампанії. Водночас, якість поповнення, яке надходить з військкоматів до з’єднань і частин російсько-окупаційних військ, поступово знижується. Відтак, окупанти змушені доукомплектовувати з’єднання і частини особами віком старше 45 років, значна частина з яких не відповідають вимогам до проходження військової служби за станом здоров’я", - повідомили у прес-службі. 

Як повідомляв УНН, за інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, з червня у навчальних центрах на території Росії проходять курси з підготовки рядового та сержантського складу для комплектування ворожих підрозділів на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП