rozvidka-boyoviki-vikoristovuyut-shkoli-ta-ditsadki-dlya-vognevikh-pozitsiy

Розвідка: бойовики використовують школи та дитсадки для вогневих позицій

 • 8536 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Бойовики на Донбасі використовують об’єкти цивільної інфраструктури для розміщення боєприпасів, а адміністративні будівлі, будівлі нефункціонуючих шкіл, дитячих садків тощо, та будинки місцевих жителів - для розміщення особового складу та обладнання вогневих позицій. Про це під час брифінгу повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк з посиланням на повідомлення ГУР МОУ, передає кореспондент УНН.

"Командування російських окупаційних військ з метою приховування порушень домовленостей у частині, що стосується відведення важкого озброєння від лінії зіткнення, використовує об’єкти цивільної інфраструктури (складські приміщення, сховища) для розміщення самохідних артилерійських установок, складів артилерійських боєприпасів, у т.ч. до реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град". Крім того, за інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, окупанти використовують адміністративні будівлі, будівлі нефункціонуючих шкіл, дитячих садків тощо, та будинки місцевих мешканців для розміщення особового складу та обладнання вогневих позицій", - повідомив речник Міноборони.

Він додав, що підрозділи Об’єднаних сил перебувають напоготові до будь-яких провокаційних та підступних дій з боку російсько-окупаційних військ на лінії бойового зіткнення.

Нагадаємо, у районі ООС затримали осіб, які причетні до незаконних збройних формувань.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП