rozvidka-dlya-pidnyattya-boyovogo-dukhu-boyovikiv-rf-prislala-svoyikh-fakhivtsiv

Розвідка: для підняття "бойового духу" бойовиків РФ прислала своїх фахівців

 • 9155 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Для підняття "бойового духу" бойовиків із Російської Федерації прибули офіцери воєнно-політичного управління Міноборони. Про це сьогодні на брифінгу у Києві з посиланням на дані української розвідки повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

"Так звані військовослужбовці передових підрозділів російсько-окупаційних військ проявляють невдоволення діями командування, побоюючись зростання кількості втрат внаслідок підриву на встановлених ними ж додаткових мінних полях в авральному порядку, та провокування контрснайперських заходів у відповідь, на зростання інтенсивності обстрілів позицій Об’єднаних сил прибулими снайперами з-поміж окупаційних військ", - сказав Гуцуляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі поширюють чутки про причетність до загибелі Захарченка українських спецслужб - розвідка

За його словами, у зв’язку з цим, російським командуванням особовому складу передових підрозділів інтенсивно нав’язується інформація про нібито приготування Об’єднаних сил до активізації бойових дій. Водночас серед військовослужбовців противника з метою запобігання зниження рівня морально-психологічного стану та недопущення масового самовільного залишення частин, посилено проводяться виховні заходи із залученням офіцерів Головного воєнно-політичного управління МО РФ, яке було створено 30 липня цього року.

Нагадаємо, з початку поточної доби бойовики переважно з великокаліберних кулеметів 6 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП