rozvidka-komanduvannya-zs-rf-posilyuye-pidgotovku-boyovikiv-na-donbasi

Розвідка: командування ЗС РФ посилює підготовку бойовиків на Донбасі

 • 16228 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Командування збройних сил російської федерації продовжує нарощувати інтенсивність заходів бойової підготовки російських окупаційних військ на тимчасово окупованому Донбасі. Про це з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомила під час брифінгу представник пресцентру МОУ старший лейтенант Марія Сальнік, передає УНН.

Цитата:

"Командування збройних сил російської федерації продовжує нарощувати інтенсивність заходів бойової підготовки оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях", – сказала Сальнік.

Деталі

За інформацією ГУР, у з’єднаннях і частинах першого та другого армійських корпусів триває етап злагодження підрозділів у складі рот і батарей.

З підрозділами на полігонах проводяться заняття з виконанням стрільб зі стрілецької зброї, озброєння танків і бойових машин, артилерійських систем і мінометів.

У ході занять з тактичної підготовки особливу увагу окупанти приділяють питанню взаємодії мотострілецьких, танкових, артилерійських (мінометних) та зенітно-ракетних підрозділів під час дій як в обороні, так і в наступі, повідомили у Міноборони.

Доповнення

Протягом минулої доби, 25 лютого, збройні формування Російської Федерації десять разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил, в тому числі - і з забороненого озброєння.

Українські Національні Новини

Політика