rozvidka-okupanti-vlashtuvali-pokazovi-perevirki-dlya-siyannya-paniki-sered-mistsevikh

Розвідка: окупанти влаштували показові "перевірки" для сіяння паніки серед місцевих

 • 9511 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Командування російсько-окупаційних військ привело у вищий ступінь бойової готовності органи управління і підрозділи матеріально-технічного забезпечення. Про це сьогодні під час брифінгу з посиланням на дані української розвідки повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

"Командування російсько-окупаційних військ привело у вищий ступінь бойової готовності органи управління і підрозділи матеріально-технічного забезпечення для відпрацювання завдань за призначенням в умовах ведення широкомасштабних бойових дій з’єднаннями та частинами так званих 1-го та 2-го армійських корпусів ЗС РФ", - повідомив речник МОУ.

"Водночас спеціальними комісіями противника перевіряються об’єкти тилу, на яких у великій кількості працевлаштовані цивільні місцеві жителі. Це – база зберігання запасів продовольчого, речового та іншого майна, медичні установи та інше", - сказав він.

Гуцуляк зазначив, що при цьому із залученням цивільних працівників відпрацьовуються питання переміщення та евакуації логістичних об’єктів у разі загрози їх нібито "захоплення".

"Показовий характер зазначених заходів свідчить, що їх справжньою метою є намагання окупаційних адміністрацій РФ нав’язати місцевим жителям панічні настрої удаваною загрозою активізації бойових дій. У такий спосіб російський окупаційний режим намагається виправдати надмірне посилення обмежень громадських прав місцевого населення", - заявив речник МОУ.

Нагадаємо, за даними розвідки, бойовиків навчають діяти в умовах застосування хімічної зброї та екологічної катастрофи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП