rozvidka-okupatsiyna-vlada-vimagaye-vid-boyovikiv-100-yavki-na-vibori-na-donbasi

Розвідка: окупаційна влада вимагає від бойовиків 100% явки на "вибори" на Донбасі

 • 8571 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Окупаційна влада приховано готується до проведення "виборів" на окремих територіях Донецької та Луганської областей та вимагає від бойовиків 100-відсоткової явки у день "голосування" 11 листопада. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, російські окупаційні адміністрації, крім застосування потужної відкритої агітації та пропаганди, вживають прихованих заходів з підготовки та проведення 11 листопада цього року так званих "виборів" на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей", - сказав Гуцуляк.

За його словами, зокрема, для забезпечення масовості "виборів", до участі у голосуванні передбачається залучити 100% т.зв. військовослужбовців з’єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ, у тому числі тих, які були прийняті на військову службу "не маючи жодних особистих документів" і не оформили т.зв. "республіканські паспорти". Для участі у "виборах" таким особам видаються спеціальні "тимчасові довідки" про громадянство "ДНР/ЛНР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі “дружнім вогнем” застрелили двох своїх - розвідка

Водночас командування російських окупаційних військ, під виглядом відпрацювання протидиверсійних заходів, проводить приховані тренування спеціально створених груп швидкого реагування, основна мета яких — оперативне придушення будь-яких можливих проявів громадської непокори, у разі їх виникнення у період підготовки та проведення на окупованих територіях т.зв. "виборів".

Нагадаємо, командування ЗС РФ приховано нарощує підготовку окупаційних військ до ведення наступальних дій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП