rozvidka-pivdennoyi-koreyi-dochka-kima-lyubit-katatisya-na-konyakh-lizhakh-ta-plavati

Розвідка Південної Кореї: дочка Кіма любить кататися на конях, лижах та плавати

 • 800355 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Нещодавно оприлюднена дочка північнокорейського лідера Кім Чен Ина навчається вдома та проводить вільний час, катаючись на конях, лижах та плаваючи, повідомило у вівторок законодавцям розвідувальне агентство Південної Кореї. Про це УНН інформує посилаючись на АР.

Деталі

З листопада Кім приводив доньку на низку публічних заходів, у тому числі на місце запуску ракети, що викликало запеклі суперечки за межами країни про те, чи стане дівчинка його наступницею.

Уряд Південної Кореї вважає, що 39-річний Кім не помазав її своєю спадкоємицею. Але в повідомленні йдеться про те, що він, ймовірно, прагне використовувати зовнішність своєї дочки як спосіб показати своєму народу, що один з його дітей якось успадкує його владу, що стане третьою спадковою передачею влади в країні.

На закритому засіданні парламентського комітету у вівторок Національна розвідувальна служба (NIS) підтвердила цю оцінку, заявивши, що Кім Чен Ин ще надто молодий і здоровий, щоб призначати свого наступника.

NIS повідомила законодавцям, що Кім Чжу Е ніколи не була зарахована до офіційного навчального закладу та навчається вдома у Пхеньяні. Її хобі – верхова їзда, катання на лижах та плавання. NIS заявила, що має інформацію про те, що Кім Чжу Е «дуже хороша у верховій їзді» і що Кім Чен Ин задоволений цим.

Доповнення

Деякі експерти кажуть, що майже напевно Кім Чжу Е є спадкоємицею свого батька, тому що державні ЗМІ назвали її «найулюбленішою» та «шановною» дитиною Кім Чен Ина і опублікували фотографії, що демонструють її близькість із батьком.

Але інші з цим не згодні, посилаючись на відносно молодий вік Кім Чен Ина і те, що в ієрархії влади в Північній Кореї домінують чоловіки.

З моменту свого заснування у 1948 році Північною Кореєю послідовно правили члени родини Кімів чоловічої статі: батько Кіма Кім Чен Ір та його дід та засновник держави Кім Ір Сен.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Чехії украли коня рамзана кадирова

     • 2531488 переглядiв