rozvidka-povidomlyaye-pro-naroschennya-zakhodiv-boyovoyi-pidgotovki-rosiysko-okupatsiynikh-viysk

Розвідка повідомляє про нарощення заходів бойової підготовки російсько-окупаційних військ

 • 19657 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. З початку поточного тижня російсько-окупаційні війська на Донбасі продовжують нарощувати заходи бойової підготовки, а також укріплюють старі та обладнують нові інженерні споруди. Про це з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки Міністерства оборони України заявив під час брифінгу представник пресцентру міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Незважаючи на задеклароване зниження ступеня бойової готовності російсько-окупаційних військ, з початку поточного тижня противник продовжує нарощувати заходи бойової підготовки. Зокрема, з 15 червня у з’єднаннях і частинах 1-го та 2-го армійських корпусів розпочаті збори з корегувальниками артилерійського вогню, снайперами, гранатометниками, розрахунками протитанкових ракетних комплексів та командирами артилерійських розрахунків", - сказав Гуцуляк.

З його слів, зазначені заходи проводяться на всіх полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях.

"Водночас противник укріплює старі та обладнує нові інженерні споруди, а також відновлює мінно-вибухові загородження через збільшення випадків несанкціонованого спрацювання їх елементів. Контроль та перевірка виконання зазначених робіт здійснюється офіцерами штабів армійських корпусів російських окупаційних військ із виїздом на об’єкти та складанням відповідних актів і фотозвітів", - повідомив речник Міноборони.

Як повідомлялося в УНН, минулого тижня стало відомо що бойовики відновили інтенсивні заняття бойової підготовки, для цього прибули додаткові групи російських інструкторів та представники вищих органів управління ЗС РФ у складі комісій.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Нардеп від “Слуги народу” склав присягу у Раді

     • 12842 переглядiв

    На завод "Електроважмаш" прийшли з обшуками

     • 18182 переглядiв

    Ще один кримський суддя-перебіжчик піде під суд

     • 12914 переглядiв