rozvidka-rosiyski-viyskovi-pidirvali-prodmag-cherez-aktsiyu-protestu

Розвідка: російські військові підірвали продмаг через акцію протесту

 • 11848 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські сапери підірвали продовольчий магазин через акцію протесту проти мінування населеного пункту, організовану місцевими активістами. Про це повідомив речник прес-служби Міноборони полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"У відповідь на акцію активістів одного з населених пунктів Донецької області проти показного мінування на околиці їхнього населеного пункту, російські сапери підірвали місцевий продовольчий магазин", - зазначив він.

За його словами, внаслідок вибуху важко поранено одну цивільну особу, ще чотирьом надано медичну допомогу на місці події.

При цьому він зазначив, що командування російських окупаційних військ традиційно намагається перекласти вину за скоєний російськими військовослужбовцями злочин на "українських диверсантів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти на Донбасі приховують факти розкрадання вибухівки - розвідка

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська окупаційна адміністрація на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей приховано заборонила виїзд на територію РФ всім чоловікам призивного віку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП