rozvidka-z-rosiyi-cherez-na-donbas-minulogo-tizhnya-pribulo-bilshe-desyati-tankiv

Розвідка: з Росії на Донбас минулого тижня прибуло більше десяти танків

 • 18572 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Минулого тижня з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону до окупаційних підрозділів прибула військова техніка, зокрема більше десяти танків. Про це з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив представник пресцентру Міноборони Михайло Шаравара, передає кореспондент УНН.

"Командування ЗС РФ під виглядом логістичного забезпечення бойової підготовки військ у літньому періоді навчання цього року посилює готовність до застосування з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК. Так, на минулому тижні з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону до окупаційних підрозділів доставлено три вагони з боєприпасами, у т.ч. для озброєння заборонених калібрів, більше десяти танків, з них три нових, решта після ремонту, вісім бойових броньованих машин та до тридцяти автомобілів, завантажених боєприпасами для стрілецької зброї і гранатометів", - повідомив речник Міноборони.

З його слів, російські пропагандисти намагаються виправдати збільшення обсягів постачання зброї на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях нібито "загрозою наступу" підрозділів Об’єднаних сил наприкінці травня.

Як повідомляв УНН, минулого тижня бойовики на Донбасі задіяли додаткову кількість транспортних засобів для доставки боєприпасів для озброєння забороненого калібру на окремі вогневі позиції своїх артилерійських підрозділів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП