rozvivayemo-strategichne-oboronne-partnerstvo-reznikov-proviv-vazhlivu-rozmovu-z-ministrom-oboroni-velikoyi-britaniyi

Розвиваємо стратегічне оборонне партнерство: Резніков провів важливу розмову з міністром оборони Великої Британії

 • 19069 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив про важливу телефонну розмову з міністром оборони Великої Британії Беном Воллесом. Про це глава Міноборони повідомив у Twitter, передає УНН.

Резніков відзначив, що був радий провести дуже важливу телефонну розмову з міністром оборони Великої Британії Беном Воллесом.

Цитата

"Ми продовжуємо розвивати наше стратегічне оборонне партнерство відповідно до спільних політичних цілей. При цьому, як завжди, робимо наші країни сильнішими та безпечнішими!" - написав глава міноборони України.

Раніше

Голова Пентагону Ллойд Остін та міністр оборони України Олексій Резніков провели телефонну розмову на тлі стягування російських військ до українських кордонів.

Також наголошується, що сторони висловили підтримку дипломатичним зусиллям, спрямованим на деескалацію напруженості та висловили прихильність до продовження тісної координації.

Додамо

Українська влада і західні партнери останнім часом звертають увагу на загострення Росією ситуації з безпекою на Донбасі, нарощування російських сил уздовж кордону з Україною, небезпеку нового російського вторгнення і посилення російської дезінформації.

Українські Національні Новини

Політика