rumuniya-rekomenduye-svoyim-gromadyanam-yaknayshvidshe-pokinuti-rosiyu

Румунія рекомендує своїм громадянам якнайшвидше покинути росію

 • 160192 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Міністерство закордонних справ Румунії рекомендує своїм громадянам якнайшвидше покинути територію росії та утриматися від "необов'язкових поїздок" до країни-агресора. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт відомства.

Цитата

"У контексті останніх подій у російській федерації, в тому числі внаслідок оголошення 21 вересня 2022 року про часткову мобілізацію, міністерство закордонних справ Румунії наполегливо нагадує та повторює рекомендації, адресовані громадянам Румунії з лютого цього року: уникати необов’язкових поїздок до російської федерації, а тим, хто тимчасово перебуває в цій країні розглянути можливість якнайшвидшого виїзду з території рф", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Водночас зовнішньополітичне відомство рекомендує румунам, які перебувають у росії, уникати місць масового скупчення і не брати участі в можливих акціях протесту чи інших демонстраціях, які можуть спричинити вуличне насильство.

Доповнення

21 вересня російський президент володимир путін заявив про часткову мобілізацію в рф.

За словами міністра оборони рф сергія шойгу, частково мобілізовано буде 300 тисяч осіб у росії. Йдеться, нібито про тих, хто служив, має військово-облікову спеціальність та бойовий досвід.

Нагадаємо

Посольство США у москві закликає американських громадян негайно покинути рф, а тих, хто збирається приїхати, поки не відвідувати країну.

Українські Національні Новини

Новини Світу