ryaboshapka-breshe-v-sluzi-narodu-rozpovili-pro-spravu-khantera-baydena-v-genprokuraturi

"Рябошапка бреше": в "Слузі народу" розповіли про справу Хантера Байдена в Генпрокуратурі

 • 11873 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. У Генеральній прокуратурі є справа компанії Burisma і справа сина колишнього віце-президента США Хантера Байдена. Крім того, тиждень тому було підписано підозру Миколі Злочевському у справі Burisma, в якій зазначено, що Хантер Байден отримував від компанії злочинні доходи. Про це у відео на своєму Youtube-каналі розповів нардеп з фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський, передає кореспондент УНН.

"Генеральна прокуратура, всупереч заяві Генпрокурора Рябошапки про те, що немає ніякого діла про компанію Burisma і сина віце-президента США Джо Байдена, Хантера, що немає жодної кримінальної справи про те, як він отримував нелегальні доходи в Україні, Рябошапка бреше. Є справа про Burisma, є справа Хантера Байдена, і більш того - буквально тиждень тому було підписано підозру Миколі Злочевському у справі компанії Burisma, і в цій справі, в цій підозрі сторінок на 100 машинописного тексту вказано, що пан Байден-молодший отримував від компанії Burisma гроші відмиті, злочинні доходи", - заявив нардеп.

За словами Дубінського, підозру буде опубліковано сьогодні під час пресконференції.

Нагадаємо, раніше Генпрокурор України Руслан Рябошапка заявив, що в Генпрокуратурі відкрито "велике кримінальне провадження", яке може стосуватися діяльності компанії Burisma.

Українські Національні Новини

Політика