ryativniki-z-nimechchini-prizupinili-robotu-v-turechchini-cherez-nebezpeku

Рятівники з Німеччини призупинили роботу в Туреччині через небезпеку

 • 1513347 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Дві німецькі організації з надання допомоги у надзвичайних ситуаціях призупинили рятувальні роботи в Туреччині. Все через те, що з'явились проблеми з безпекою, передає УНН з посиланням на Голос Америки.

Деталі

Одні з двох німецьких організацій з надання допомоги у надзвичайних ситуаціях призупинили рятувальні роботи в Туреччині. Вони це зробили через проблеми з безпекою та повідомлення про зіткнення і випадки стрілянини в районах, що постраждали від землетрусу.

Німецька міжнародна пошуково-рятувальна служба ISAR та Федеральне агентство технічної допомоги Німеччини THW заявили, що відновлять свою роботу, як тільки турецька агенція цивільного захисту AFAD вважатиме ситуацію безпечною.

«Ви можете бачити, що сум повільно поступається своїм місцем гніву. Тому ми з THW поки що залишаємось у таборі», - про це повідомив Reuters операційний менеджер ISAR Стівен Байєр. Також він додав, що організації готові негайно відновити роботу, якщо це буде потрібно.

Доповнення

Турецька влада не повідомляла про зіткнення в регіоні, який постраждав від землетрусу. Проте президент Туреччини Тайіп Ердоган прокоментував загальну ситуацію з безпекою при цьому, зазначивши, що у країні оголошено надзвичайний стан і були випадки мародерства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП