ryatuvalniki-rozpovili-pro-situatsiyu-u-chernigovi-de-zatopilo-90-dvoriv

Рятувальники розповіли про ситуацію у Чернігові, де затопило 90 дворів

 • 14438 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Роботи з відкачування води завершені у 23 господарствах у Чернігові. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Чернігівській області, передає УНН.

"Станом на 15:00 для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 19 одиниць техніки, 2 гумових човна, 13 мотопомп та 62 чоловіки особового складу У ДСНС України в області. Від комунальних служб міста залучено 15 одиниць техніки та 36 працівників", – йдеться в повідомленні.

У ході проведення робіт з ліквідації підрозділи ГУ ДСНС у Чернігівській області евакуювали 16 людей, з яких 3 передали працівникам медичної допомоги. Роботи з відкачування води завершені у 23 господарствах.

"У місті частково залишаються підтоплені 19 вулиць. Також сталося часткове руйнування стін житлових будинків по вул. Толстого, 7 та Текстильників, 23 та часткове руйнування дорожнього покриття біля автомобільного мосту через річку Білоус у Чернігівському районі. Рух по автодорозі не порушено, ремонтні роботи дорожнього покриття будуть проводитись з понеділка", – уточнил у ДСНС.

Ліквідація наслідків підтоплення триває.

Нагадаємо, через інтенсивні опади сталося підтоплення біля 90 приватних домоволодінь на близько 20-ти вулицях Чернігова. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП