ryatuvalniki-zavershili-rozbirannya-zavaliv-vnaslidok-vibukhu-v-tsentri-kiyeva-zyavilis-novi-podrobitsi

Рятувальники завершили розбирання завалів після вибуху в центрі Києва: з'явились нові подробиці

 • 22522 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Рятувальники завершили роботи по розбиранню завалів внаслідок вибуху газу у центрі Києва, який стався в суботу пізно ввечері. Додатково стало відомо, що в результаті вибуху було пошкоджено 4 автомобілі та вибито скло в сусідніх житлових будинках. Жертв та постраждалих немає. Про це повідомили у прес-службі ДСНС, передає УНН.

"15 червня о 23 год. 25 хв. у Шевченківському районі по вул. Тургенівська, 16, в одному з 7 гаражів стався вибух, внаслідок чого зруйновано 3 гаражі, пошкоджено газопровід, вибито скло у вікнах поруч розташованих житлових будинків та пошкоджено 4 автомобілі", - повідомили у прес-службі.

Рятувальники додали, що внаслідок вибуху жертв та постраждалих немає.

"Станом на 7 годину 16 червня роботи по розбиранню завалів завершено. До проведення робіт залучалося 70 чол. та 9 од. техніки, з них від ДСНС 53 чол. особового складу та 7 од. техніки", - повідомили у прес-службі.

Причини події встановлюються.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що пізно ввечері у центрі Києва стався вибух газу. Пізніше стало відомо, що внаслідок вибуху було зруйновано три гаражі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Семеро осіб задихнулися при чищенні каналізації в Індії

     • 10334 переглядiв

    На сьогодні встановлено ціну на банківські метали

     • 14539 переглядiв

    Офіційний курс гривні встановлено на рівні 26,42 грн/долар

     • 9674 переглядiв