rye-i-parye-proinformovano-pro-situatsiyu-z-rosiyskimi-pasportami-dlya-zhiteliv-ordlo-kuleba

РЄ і ПАРЄ проінформовано про ситуацію з російськими паспортами для жителів ОРДЛО - Кулеба

 • 9210 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Генерального секретаря РЄ і голову ПАРЄ проінформовано про указ президента Росії Володимира Путіна про спрощення видачі російських паспортів на тимчасово окупованому Донбасі. Про це заявив постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба на своїй сторінці у Twitter, передає УНН.

"Щойно на офіційному засіданні поінформував послів держав-членів Ради Європи, Генерального секретаря РЄ і Голову ПАРЄ про указ Путіна щодо спрощеного надання громадянства жителям ОРДЛО. Наголосив, що йдеться про "осетинський сценарій" для Донбасу.Ситуація в РЄ зараз непроста. Тут докладають усіх зусиль, щоб хвалити Росію за конструктив заради того, щоб повернути їх делегацію в ПАРЄ. Тому рішення Путіна можуть "випадково" і не помітити. Так, реалії світу суворі. Але доводиться боротися у будь-якій реальності", - повідомив він. 

Нагадаємо, Президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для жителів ОРДЛО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грубе порушення: в Україні висловилися щодо видачі російських паспортів на Донбасі

Раніше УНН повідомляв, що російська влада збирається включити жителів тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей в категорію тих, хто зможе отримати російське громадянство за спрощеною процедурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна звернулась до Радбезу ООН щодо російських паспортів на Донбасі

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Одеській обласній поліції призначили нового керівника

     • 4678 переглядiв

    Чеське видання вибачилося за статтю про Зеленського

     • 12639 переглядiв

    У Сумах юнак намагався обікрасти дитсадок

     • 8636 переглядiв