ryeznikov-spodivayetsya-scho-nayblizhchim-chasom-vid-krayin-nato-nadiyde-rishennya-pro-zaproshennya-ukrayini-do-alyansu

Резніков сподівається, що найближчим часом від країн НАТО надійде рішення про запрошення України до альянсу

 • 275379 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков висловив сподівання, що найближчим часом від країн НАТО надійде рішення про запрошення України до альянсу. Про це він заявив в інтерв'ю ERR, передає УНН.

Цитата

«Я впевнений, що західні країни мають ресурси. Вони мають промисловість. Їм слід запустити виробництво боєприпасів. Це дуже важливе для війни. Ми виборюємо європейські цінності. Ми є східним щитом Європи та НАТО. Ми де-факто вже країна НАТО, оскільки більшість наших боєприпасів і озброєнь надходить із країн НАТО. Ми збільшили співпрацю з країнами НАТО. Я сподіваюся, що найближчим часом від країн НАТО надійде рішення про запрошення України в альянс", - сказав Резніков.

Доповнення

Глава МЗС країни Петер Сійярто заявив, що Угорщина не зможе підтримувати інтеграцію України до ЄС та НАТО без вирішення питання угорських шкіл на Закарпатті.

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з міністром закордонних справ Литви Габрієлюсом Ландсбергісом. Обговорили важливість початку до кінця 2023 року переговорів про вступ України до ЄС та налаштованість держави на активну роботу на шляху до НАТО.

Українські Національні Новини

Політика