s-gorbatyuk-ne-planuye-yti-z-gpu-ale-narazi-vzyav-likarniy

С.Горбатюк не планує йти з ГПУ, але наразі взяв лікарняний

 • 21032 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Керівник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк повідомив, що не планує звільнятися з Генеральної прокуратури України. Про це він сказав у коментарі УНН.

Відповідаючи на запитання, чи не планує він піти з Генпрокуратури, С.Горбатюк сказав: "Та ні. Тільки здоров’я немає - діагностували пневмонію. Побуду кілька днів на лікарняному".

Як повідомляв УНН, керівник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк назвав причини, через які у його департаменту забрали "велику кримінальну справу" щодо Віктора Януковича.

Нагадаємо, у ГПУ повідомили, що З метою удосконалення організації роботи Генеральної прокуратури реорганізовано Департамент спеціальних розслідувань ГПУ.

Зокрема, створили Управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, які й будуть розслідувати "Велику кримінальну справу" стосовно В.Януковича та його найближчого оточення.

Також у відомстві додали, що С.Горбатюк і надалі залишається керівником Департаменту спеціальних розслідувань, до складу якого входять 56 співробітників. За цим Департаментом залишається розслідування та передача до суду справ по Майдану.

Українські Національні Новини

Політика