s-gorbatyuk-pryamogo-tisku-na-slidstvo-po-spravam-maydanu-nemaye

С. Горбатюк: прямого тиску на слідство по справах Майдану немає

 • 14072 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Прямого тиску на слідство по справах Майдану немає. Про це в ефірі програми "Свобода слова" сказав начальник департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк, повідомляє УНН.

На запитання чи чинить на слідство тиск МВС та ГПУ, він відповів наступне: "Якщо говорити по майданівським справам, то прямого тиску немає. Це для себе всі розуміють бо заявляють, що це справа номер один. Якщо говорити про пов’язані з майданівськими, тому що ми встановили та повідомили про підозру колишньому керівництву у створенні діяльності злочинної організації, у тому числі, яка протидіяла Майдану, то інша частина цієї злочинної організації, вчиняла злочини економічні, корупційні, то в тих злочинах неодноразово з цього приводу був тиск щодо неповідомленні про підозру певним високопосадовцям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко до кінця року очікує дозволу на заочне слідство щодо Януковича у справі Майдану

Нагадаємо, начальник департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк заявив, що розслідування злочинів, які були скоєні проти учасників Революції Гідності, так і не стали пріоритетом для держави.

Українські Національні Новини

Політика