s-lavrov-ne-obgovoryuvav-z-r-tillersonom-sanktsiyi-ssha-schodo-rf

С.Лавров не обговорював з Р.Тіллерсоном санкції США щодо РФ

 • 8110 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що не обговорював з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном санкції США щодо Росії, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

"Питання санкцій не обговорювалося. Ми санкції не обговорюємо, ми виходимо з того, що це аномалія, і ті, хто до санкцій вдавався, повинні, загалом, оцінити для себе, наскільки це ефективно, наскільки це відповідає нормальному спілкуванню між державами. І наскільки штучне прагнення політизувати цю тему відповідає інтересам самих держав, які до цього вдаються", - сказав С.Лавров.

Як повідомляв УНН, М.Флінн пішов у відставку з посади радника президента США Д.Трампа з питань національної безпеки пізно ввечері 13 лютого після того, як він визнав, що ввів в оману високопосадовців із команди президента Д.Трампа щодо змісту своїх контактів із послом Росії в США.

Він спершу сказав віце-президенту Майку Пенсу, що в грудні 2016 року під час неодноразових розмов із послом Росії Сергієм Кисляком не обговорював санкції у той час, коли колишній президент США Барак Обама готував нові санкції проти Росії через імовірне втручання Москви в президентські вибори.

Але за деякий час М.Флінн у відповідь на опубліковані доповіді американських спецслужб визнав, що, можливо, обговорював санкції з С.Кисляком. Таке обговорення могло бути порушенням законів США, які забороняють вести зовнішньополітичні переговори приватним особам (а в грудні 2016 року М.Флінн ще не обіймав жодних офіційних посад).

Нагадаємо, держсекретар США Р.Тіллерсон вказав С.Лаврову на повагу до мінських угод.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Поліція Києва затримала групу наркоторговців

     • 8765 переглядiв

    Внаслідок пожежі на Хмельниччині загинули мати з сином

     • 8142 переглядiв