s-poltorak-na-liniyi-zitknennya-perebuvayut-37-tis-viyskovikh-zsu

С.Полторак: на лінії зіткнення перебувають 37 тис. військових ЗСУ

 • 9110 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Армія зможе захистити Україну і виконати всі завдання, які стоять перед Збройними силами, лише на лінії зіткнення перебувають 37 тисяч українських військовослужбовців. Про це на оперативному зборі керівного складу ЗСУ заявив міністр оборони України, генерал армії Степан Полторак, передає УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

С.Полторак зазначив, що "на лінії зіткнення знаходяться та боронять Україну 37 тисяч військовослужбовців Збройних сил".

Решта особового складу, з його слів, перебуває на бойовому чергуванні, у навчальних центрах, на полігонах та аудиторіях, де вони вивчають досвід, який здобули, і роблять висновки.

"Ми зможемо захистити Україну і виконати всі завдання, які стоять перед Збройними силами. Свідченням цьому є 72-а бригада та інші підрозділи, які на прикладі Авдіївки показали, що вони вміють воювати і що готові заради своєї держави віддавати життя і жертвувати здоров’ям", - наголосив С.Полторак.

Міністр оборони подякував Президенту, який "як Верховний Головнокомандувач Збройних сил України не просто спостерігає за реформами у Збройних силах, а очолює їх".

"Це дає нам можливість вирішувати проблеми, попри те, що здійснювати реформи під час бойових дій дуже важко", - наголосив С.Полторак.

Також він вказав, що є "чітке усвідомлення, що нам треба зробити, щоб виконати завдання по реформуванню на 2017 рік".

Нагадаємо, П.Порошенко заявив, що на оборонне замовлення в цьому році передбачено 9 млрд грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП