s-poltorak-nagorodiv-uchasnikiv-ato-yaki-prokhodyat-reabilitatsiyu-u-gruziyi

С.Полторак нагородив учасників АТО, які проходять реабілітацію у Грузії

 • 8067 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Під час офіційного візиту до Грузіі Міністр оборони України Степан Полторак відвідав Військовий реабілітаційний центр імені Національного Героя Грузії Маріам (Маро) Макашвілі у Грузії та нагородив 15 українських військовослужбовців відомчими нагородами та грошовими преміями. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.

Під час спілкування з бійцями та лікарями реабілітаційного закладу міністр оборони України Степан Полторак нагородив 15 українських військовослужбовців відомчими нагородами та грошовими преміями.

"Дякую за мужність та патріотизм! Ми пишаємося вами! Впевнений, пройдуть роки і діти й онуки будуть пишатися вами за те, як ви зі зброєю у руках захищали рідну Україну", — сказав Генерал армії України Степан Полторак.

Крім того, під час офіційного візиту до Грузії С.Полторак відвідав лінію розмежування з окупованими територіями у Цхінвальському районі,оглянув навколишню місцевість, де збудовано російську базу та поспілкувався із начальником Генерального Штабу ЗС Грузії генерал-майором Владімером Чачібаєм.

"Сьогодні я побачив, як поводять себе з того боку, з боку окупованих територій: окупанти ховаються та поводять себе, немов щури, що затаїлися. Вони прийшли на чужу землю, і ніколи не будуть там повноправними господарями, вони будуть завжди озиратися й ніколи не відчують себе, як вдома", — сказав генерал армії України Степан Полторак.

Як повідомляв УНН, С.Полторак підписав наказ про призов офіцерів запасу на військову службу.

Українські Національні Новини

Політика